Ψευταράκος….Γράφει η Κατερίνα Τσαλού….

Ορισμός: Σχετικά ήπιος και τρυφερός χαρακτηρισμός ατόμου που συνηθίζει να λέει ψέματα.

Είναι η λέξη που βγήκε αβίαστα από το στόμα, όταν άνοιξα το μειλ μου και διάβασα τις ανακοινώσεις που εξέδωσαν οι τευτλοπαραγωγοί και άλλοι εμπλεκόμενοι φορείς με το θέμα της διαχείρισης του προβλήματος που προέκυψε και τη λύση που έδωσε το υπουργείο Ανάπτυξης.

Είχα διαβάσει πομπώδη ανακοίνωση -παρέμβαση βουλευτή Πιερίας που υποτίθεται ότι με δικές του ενέργειες λύθηκε το πρόβλημα.

Είχε και φωτογραφία με τον Κυριάκο, καθώς τευτλοπαραγωγό δεν είχε πρόχειρο.

Βρε βρε βρε. Πέσατε να τον φάτε τον άνθρωπο.

Απειρία θα το πω εγώ. Είναι νέος στα κοινοβουλευτικά, παρασύρθηκε.

Δεν του είπε κανένας πως οι ανακοινώσεις δεν γίνονται από όποιον προλάβει.

Συνήθως γίνεται από τους άμεσα ενδιαφερόμενους -βλέπε τευτλοπαραγωγούς- που είτε ευχαριστούν όσους ασχολήθηκαν με το θέμα τους είτε έδωσαν λύση στο πρόβλημά τους.

Τα γράφω αναλυτικά για να τα κρατήσει και να τα κάνει εγχειρίδιο χρήσης.

Αποτέλεσμα: Τον εξέθεσαν ανεπανόρθωτα στην κοινή γνώμη οι ίδιοι οι τευτλοπαραγωγοί, η διοίκηση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Κεντρικής Μακεδονίας με τις ανακοινώσεις τους και δεν χρειάζεται να ασχοληθώ παραπάνω.

Δεν είναι κακό να μην ξέρεις πώς να χειριστείς τα θέματα αλλά είναι πολύ κακό να γίνεσαι ψευταράκος για το θεαθήναι.

Για του λόγου το αληθές παραθέτω και μόνο το απόσπασμα της επιστολής της Συνεταιριστικής Τράπεζας Κεντρικής Μακεδονίας που ευγενικά θίγει το θέμα και όπως χαρακτηριστικά αναφέρει αποδίδει τα του Καίσαρος τω Καίσαρι:

Κάθε επιτυχία και ένα αίσιο τέλος σπανίως προκύπτει – ειδικά στη σημερινή εποχή όπου οι συμμαχίες είναι απαραίτητες – από τις ικανότητες ή την αποτελεσματικότητα ενός μόνο φορέα.

Τέτοιο καλό παράδειγμα συνέργειας κρίνοντας εκ του αποτελέσματος, είναι και η συμφωνία μεταξύ της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης, της Τράπεζας Πειραιώς, της Συνεταιριστικής Τράπεζας Κεντρικής Μακεδονίας και της Royal Sugar για τη μίσθωση των εργοστασίων ζάχαρης σε Πλατύ και Σέρρες.

Πολύτιμη ήταν η πρωτοβουλία που πήρε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνης Γεωργιάδης με τη συνδρομή των υπουργικών στελεχών του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Έχοντας κατά νου τη γνωστή ρήση ότι «η νίκη έχει πολλούς πατέρες, ενώ η ήττα είναι ορφανή», οφείλω ως Πρόεδρος της Τράπεζας Κεντρικής Μακεδονίας να αποδώσω τα του Καίσαρος τω Καίσαρι, αναγνωρίζοντας ειδικά για την Πιερία, όπως πράττω και για σημαίνουσες προσωπικότητες των Σερρών, αυτόν που με στήριξε και προσωπικά στην διαπραγμάτευση και με τις ενέργειές του πραγματικά βοήθησε στην ευόδωση των στόχων της κοινοπραξίας στην οποία συμμετέχει η Τράπεζά μας.

Αναρτήθηκε από imerisiapierias 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *