Θεσσαλονίκη: Η δωρεά 250.000 ευρώ του Ιβάν Σαββίδη «φτάνει» στο ΑΧΕΠΑ

Τα υπερσύγχρονα μηχανήματα θα εγκαινιαστούν από παίκτες του ΠΑΟΚ

Ο Ιβάν Σαββίδης εξοπλίζει το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ με υπερσύγχρονα μηχανήματα αξίας 250.000 ευρώ και τα εγκαίνια θα κάνουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ την Πέμπτη το μεσημέρι. Είναι γνωστό πως ο Ιβάν Σαββίδης έχει στηρίξει το ΑΧΕΠΑ, καθώς εκτός της δωρεάς αυτής, έχει κατά το παρελθόν δώσει χρήματα ώστε να προσληφθούν γιατροί, ενώ ενίσχυσε οικονομικά και το Παιδοογκολογικό τμήμα.

Η δωρεά των υπερσύγχρονων μηχανημάτων αφορά την Α’ Ωτορινολαρυγγική Κλινική ΑΠΘ του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ εκεί όπου θα βρεθούν οι Πασχαλάκης, Πέλκας, Γιαννούλης, Λημνιός και Παπακώστας την ερχόμενη Πέμπτη.

Αναλυτικά όπως αναφέρει ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

Στην Α’ Ωτορινολαρυγγική Κλινική ΑΠΘ του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ θα βρεθούν την Πέμπτη, 14 Μαρτίου και ώρα 14:00, οι Πασχαλάκης, Πέλκας, Γιαννούλης και Λημνιός με τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ, Μανώλη Παπακώστα και αντιπροσωπεία του PAOK Action, για την παράδοση των νέων υπερσύγχρονων μηχανημάτων.

Ο εξοπλισμός αυτός θα βοηθήσει σημαντικά στη διάγνωση και θεραπεία βαρήκοων και κωφών παιδιών και ενηλίκων. Η Α’ Ωτορινολαρυγγολογική Κλινική του Α.Π.Θ. του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ διαθέτη αυτή τη στιγμή ένα  από τα σημαντικότερα Ακοολογικά Εργαστήρια στην Ελλάδα.

Ένα εργαστήριο το οποίο αποτελεί κέντρο παραπομπής σε θέματα βαρηκοϊας, διαταραχών της ακοής-ισορροπίας, ιλίγγου και κώφωσης. Επίσης, στο Ακοολογικό Εργαστήριο εδρεύει το κέντρο κοχλιακών εμφυτεύσεων, όπου βρέφη, παιδιά και ενήλικες με κώφωση υποβάλλονται σε πλήρη προεγχειρητικό έλεγχο για τη μετέπειτα θεραπεία τους με την τοποθέτηση κοχλιακού εμφυτεύματος.

Η αντιπροσωπεία θα ξεναγηθεί από τον Διευθυντή Δρ. Ιωάννη Κωνσταντινίδη στα εργαστήρια και τους χώρους της κλινικής, θα μοιράσει δώρα και αυτόγραφα στους ασθενείς και θα εγκαινιάσει την λειτουργία των νέων μηχανημάτων, προσφορά του PAOK Action και του κ. Ιβάν Σαββίδη.

https://www.typosthes.gr/thessaloniki/179090_thessaloniki-i-dorea-250000-eyro-toy-iban-sabbidi-ftanei-sto-ahepa

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *